שחיקת סחוסים בברכיים ורכיבת אופניים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/01/2014 | 23:06 | מאת: אייל

שלום, רציתי לשאול אם במקרה של שחיקת סחוסים בברכיים מומלץ להפסיק רכיבת אופניים או שאפשרי עדיין להמשיך? מדובר ברכיבת שטח, שכוללת הרבה טיפוסי סלעים (סגנון am אם אתה מכיר). כמעט שאין לי כאבים בזמן הרכיבה. הכאבים מופיעים לאחר מכן, לפעמים אחרי יום, לפעמים אחרי שעה. לא קבוע. המון תודות !

שלום רב בעיקרון תלוי בממדי השחיקה ובכאבים , ובאם מדובר בתהליך שחיקתי הגורם לכאבים צריך לשקול ספורט אחר או אופני כושר בלבד בברכה ד"ר בנדר בנימין

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים