החלפה שנייה רוויזייה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/10/2013 | 11:37 | מאת: רותה

שלום רב, אני לפני החלטה בהקשר לניתוח החלפה ,רוויזייה אני יודעת שזה הרבה יותר קשה מהחלפה ראשונה אני היום במצב שלכאבים בהליכה נעזרת במקל מה קורה באם לא הולכים לניתוח כי אני מאד פוחדת יש טיפולים נוספים ,אני בת 69 ויש לי עוד כל מיני בעיות אחרות. תודה רותה

שלום רב מומלץ לפנות למחלקה/אורטופד המנתח מכיוון שלהם המידע הרב והמדויק ביותר בנוגע מצבך ויכולים הם לעזור לך בהמשך תכנון הטיפול ולהסביר לך בפרוטרוט אמנם באופן כללי אחוז ההצלחה של ניתוחי רויזיה הינו פחות מאשר ניתוחים ראשוניים, אך רמת המכשור המצוי בידי המנתחים כיום מאפשר פתרונות טובים למכלול המצבים בברכה דר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים