שאלה לאחר שבר בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/10/2013 | 10:32 | מאת: שי

לפני כ-5 חודשים שברתי את הברך במהלך משחק כדורגל, לאחר ניתוח קבע השבר באמצעות 2 חוטי פייבר, כיום ישנה בליטה של הקשר של החוטים בברך, לציין כי השבר על פי האורטופד התאחה לחלוטין, חוטי הפייבר על פי דוח הניתוח עוברים דרך, הגיד ודרך שתי תעלות טיבאליות 2 מ"מ כל אחת, האם צריך להוציא אותם או שישארו בברך כל החיים?, לציין כי עברתי גם ניתוח מניפוליציה להשגת טווחים אך עדיין יש חוסר בטווחים ביישור מינוס 10 מעלות ובכיפוף מגיע ל115 מעלות בלחץ, האם חוטי הפייבר מפריעים לטווחי התנועה בברך?

שלום רב מומלץ לפנות למחלקה/אורטופד המנתח מכיוון שלהם המידע הרב והמדויק ביותר בנוגע לשבר ויכולים הם לעזור לך בהמשך תכנון הטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים