כאבים בירך בעקבות ניתוח בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/09/2013 | 08:43 | מאת: משה

שלום רב, לפני כ3 שנים עברתי ניתוח לבקע מפשעתי בצד שמאל ומאז סבלתי מבעיה עצבית שהתבטאה בכאבים במפשעה, באשך שמאל וכאבים בירך הפנימית השמאלית (בעיקר בעת הרמת משאות או בהידוק חגורות). לאחר המון טיפולים שלא הועילו פניתי לכירורג שניתח אותי על מנת לנתק את העצבים(lingual + hypoglossal). מאז הניתוח הכאבים פחתו בצורה משמעותית באיזור המפשעה והאשך, אך נותרתי עם כאבים בירך בכל פעם שאני מרים דברים או מהדק חגורה. שאלתי היא האם פנייה לאורטופד היא הנכונה במקרה הזה או שיש תחום שיותר מתאים למצב שלי? (נוירולוג, כירופרקט וכו'..), האם יש המלצה מסויימת למצב שלי? מודה מראש על תשומת הלב והעזרה!

שלום רב נראה ולשם המשך בירור יש צורך לפנות גם ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים