כאב נודד במפרקים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/09/2013 | 08:06 | מאת: lola

שלום לפני זמן מה הופיע כאב במקום חיבור היד לכתף בצד שמאל. אחרי זמן מה, הכאב שכך בצד שמאל ועבר לצד ימין. אחרי זמן מה, הכאב שכך ועבר למקום מפגש הרגל עם הירך בצד ימין ועכשיו הכאב עבר לצד שמאל ברגל. במשך כל הזמן אני שוחה. בזמן הליכה, הכאב ברגל פוחת בהרבה. אודה להסבר ולהמלצות.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה החלטה לגבי אפשרות של אבחנה וטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה לשם אבחנה וטיפול יש צורך לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים