כאב חד בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/09/2013 | 13:40 | מאת: רומן שטרמל

שלום לפני 5 שנים עברתי ניתוח שיחזור רצועה צולבת וקרטו לי חלק מהמיניסקוס בזמן האחרון התחילו לי כאבים שמפריעים לי לעלות ולרדת במדרגות. בשבוע האחרון יש נפיחות בברך ימין בחלק של הפיקה. הנפיחות די נוקשה והכאבים הם לא תמידיים אלא מקריים בקימה מהכסא כאב חד בצידי הברך. מה זה יכול ליהיות ? כי ההרגשה שונה מפעם קודמת שהיה קרע ברצועות הברך "ברחה ממקומה" נכון לעשיו יש מידי פעם בתנועות מסוימות כאב חד שהתחיל לאחרונה קושי בעיקר בלרדת מדרגות.

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של טיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ לפנות לרופא המנתח לשם קבלת הסבר מכיוון הוא שמכיר את הברך שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים