עצה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/09/2013 | 21:01 | מאת: אביעד

שלום רב, לא מזמן עברתי בדיקת MRI ובפיענוח היה כתוב שאולי נשחק לי המיניסקוס ושאני זקוק לקורלציה קלינית..הגעתי לאורטופד שבדק אותי ואמר שאין שום בעיה בסחוסים או במיניסקוס ושדווקא הבעיה ניראת יותר (לפי בדיקה שלו בדיסק שנשלח עם תוצאות הMRI) כמו קרעים בגיד מסוים מעל הפיקה והמליץ לי לבצע זריקת PRP כשבהנחתו הזריקה תזרז את תהליך ההחלמה רציתי לשאול אותך מה אתה חושב על העניין והאם כדי לעשות את הזריקה ולא לנסות דברים אחרים לצורך טיפול. (אני צריך פתרון מהיר ככל האפשר ויעיל ככל האפשר עוד מעט אני צריך להתייצב ביום סיירות ואין לי זמן לתהליכים ארוכים). תודה רבה אביעד.

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של טיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים