שחזור רצועה צולבת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/08/2013 | 08:21 | מאת: רמי

שלום רב יש לי רצועה צולבת קדמית קרועה אני מעוניין לעשות שחזור רצועה הייתי אצל 2 מומחים: אחד הציע ניתוח עם חתך של כ-10סמ בקדימה של הברך(לוקח את הגיד משם) ואחר הציע ניתוח ארתוסקופיה עם 2 חורים וחתך קטן בצד(לוקח את הגיג מאחורה) שניהם נחשבים למומחים וכל אחד מאמין בדרכו אתה יכול לעזור לי בהתלבטות מה יותר טוב? יתרונות וחסרונות? תודה מראש רמי

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של טיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לרופא המנתח לשם קבלת הסבר מכיוון הוא שמכיר את הברך שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים