קרע ברצועה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/07/2013 | 20:14 | מאת: בן

לפני כחודשיים עשיתי תאונת אופנים, לאחר בדיקה גילו כי קרעתי את רצועת ה acl,  מודגם קרע כמעט בעובי מלא ממרכז רצועת ה- ACL , לא עדות להיפרדות הרצועה מאחיזותיה הגרמית הציעו לי לעשות פיזיותרפיה נקודתית בשביל להתגבר על הבעיה, השאלה אם אני יוכל לבצע הכול מבלי לעשות ניתוח, אני גם לפני צבא, ואני לא רוצה בעיות. כדאי לעשות ניתוח, או לא ?

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של טיפול שמרני או ניתוחי נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים