suprapatellar bursa - הודגם בורסיטיס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/07/2013 | 10:16 | מאת: לילא

בוקר טוב אימי בת 70 סובלת מזה תקופה ארוכה מכאביים ברכיים , פנינו לכמה רופאים אורטופדים שלכל אחד היה איבחון שונה חלק ציינו שזה מהגב נשלחה לצילום רנטגן שהראה שהכל תקין עד להרופא האחרון שלח אותה לאולטרסאונד היום קיבלתי את הפענוח שצויין שהכל תקין חוץ מ-suprapatellar bursa - הודגם בורסיטיס אשמח להסבר במה מדובר ואיך מטפלים בזה תודה

שלום רב בורסיטיס כוונה לגירוי דלקתי במעטפת שנקראת בורסה, המעטפת מצויה במפרקים גדולים בורסיטיס- טיפולים לפי הספרות הרפואית הן זריקות מקומית, פיזיו, רפואה משלימה, כדורים ומשחה כאבים בברך בגיל 70 הם לרוב יותר מאשר בורסיטיס בגיל זה נפוץ יותר שחיקה של מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים