שינוים ניוונים במבנה גרמי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/06/2013 | 22:50 | מאת: נטשה

שלום רב, בתוצאות בדיקת US של הירך כתוב " מבנה גרמי – שינויים ניוונים". מה זאת אומרת. נשמע די מפחיד. בתודה מראש על ההסבר, נטשה

שלום רב שינויים ניווניים הכוונה היא ככל הנראה לשינויים שחיקתיים. מציטוטים קודמים- אם מדובר בשחיקת מפרק הברך(אוסטאוארטריטיס), אזי שחיקת מפרק הברך הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם בדיקות הדמיה(צילומי ברכיים בעמידה) עוזרות לאושש את האבחנה בנוסף לקבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך ובטיפולים בקישורים הבאים www.facebook.com/drbenderbenjamin http://www.drbender.co.il/articles http://www.drbender.co.il/faq אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

30/06/2013 | 11:52 | מאת: נטשה

לר"ר בנדר שלום, תודה רבה על התשובה, אבל במקרה שלי מדובר בירך ולא בברך! מה ההמלצות שלך כשהשינויים האלו נמצאו בירך? בברכה, נטשה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים