לאחר ארטרוסקופיה של מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/05/2013 | 16:59 | מאת: נסר מולא

שלום לך אדוני המכובד זה נסר אני בן 36 היום אני ארבעה חודשים אחרי ניתוח ארתרוסקופיה של מפרק הירך בוצע שיוף ויצוב של הנגע הסחוסי באציטאבולוב שיוף שפת האציטאבולום ותיקון וקיבוע הלברום למקומו בעזרת עוגנים ושיוף של בליטה גרמית CAM במעבר הראש צוואר הירך עדיין מרגיש בכאבים חזקים באיזור המפרק גם באיזור הגב התחתון לפני חודשיים עברתי צילום אגן ובצילום הזה נראה שיש לי פגיעה בסחוס ובעצם שמתחתיו OSTEOCHONDROPATHLIE ולאחר החמרה בכאבים והתנונעה שלי השתנתה קיבלתי הפניה מרופא המטפל צילומים אולטרה סאונד וצילום CT היום עברתי צילום us של פרק ירך לאחר 4 חודשים של ניתוח ארתרוסקופיה ואני עומד לעבור צילום CT זאת התשובה של u.s הבדיקה בוצעה עם מתמר לינארי בעל תדר גבוה אין לראות נוזל בחלל המפרק או אזורים פרי אסטקולרי אין עדות לבקע מפשעתי יש לציין 2 בלוטות לימפה מפשעתית מוגדלות עד 2.3-1.2 ס"מ באספקט הלטרלי (ללא הסתידויות או איזורים נקרוטיים בתוכם מה זה אומר אשמח לקבל ממך תשובה תודה מראש

שלום רב ב US נמצאו שתי בלוטות למפה מוגדלות, עליך לפנות לרופא כיורג לבדיקה לפשר ההגדלה של הבלטות לרוב זה תגובתי וחולף בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים