מים ודלקת בברך לאחר ניתוח .

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/05/2013 | 15:26 | מאת: שרית

לפני כמעט 3 חודשים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה של המיניסקוס בברך תוקן קרע כתוצאה מנפילה. מאז ועד היום למרות פיזיותרפיה יש לי כאבים וקושי בהליכה וירידת מדרגות . מאז הניתוח יש לי נפיחות ייחסית גדולה באזור המנותח . באולטרה סאונד נצפה מים ודלקת באזור. מה בדרך כלל נהוג לעשות במקרים אלו .

שלום רב נראה לי לנכון להפנות אותך לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים