דלקת בשומן ע"ש הופה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/04/2013 | 16:32 | מאת: רוכב מכור

אובחנה אצלי בברך דלקת בשומן ע"ש הופה, ואף קיבלתי זריקת סטרואיידים למקום, אולם הכאב אינו חולף ומופיע לאחר פעילות מתונה של כחצי שעה רכיבת אופניים בעצימות נמוכה. אני סובל מהכאבים כבר כמעט שנה. איך נפטרים מהדלקת???

שלום רב החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני ניתן להחליט לאחר קבלה של היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה , באופן כללי אם הטיפול השמרני הלא ניתוחי אינו עוזר ועדיין יש כאבים ניתן לשקול אופציות אחרות טיפולים שמרניים –לא ניתוחיים בדרך כלל הם הטיפולים הניתנים בראשונה, הם כוללים טיפול תרופתי, פיזיותרפיה ולעיתים מגן ברך טיפול תרופתי מורכב מתרופות נוגדות דלקת נוגדות כאבים, לעיתים יש צורך בסדרה של זריקות סטרואידליות, בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים