לאחר שחזור רצועה צולבת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/07/2018 | 09:21 | מאת: אבי

שלום בן 37, אני נמצא בשבוע השישי לאחר שחזור רצועה צולבת קידמית וכריתה חלקית של המניסקוס, השתל הוא מתורם חיצוני כך שהחזרה לטווחי תנועה והליכה ישרה מהירה מהרגיל. את רוב הפיזיותרפיה אני עורך בבית למעט יום בשבוע עם פיזיותרפיסט של קופת חולים. חשוב לי מאוד לדעת על הפיזיותרפיה בבית - כמה פעמים לעשות ביום/שבוע האם יש דבר כזה יותר מדי פיזיותרפיה(סיכוי לפגיעה בשיקום או להיפך שיקום יותר טוב)? איך מורידים את הבצקות שיש בברך? ושאלה אחרונה האם הליכה על חול ים תוסיף לשיקום? תודה

שלום רב הנחיות סביב הניתוח ופרוטוקול סביב הניתווח יש להתיעץ עם הרופא המנתח שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים