צילום (SUNRISE) AXIAL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/06/2018 | 18:08 | מאת: adi

שלום . אני בן 43 וברי בסך הכול. במשך זמן מה ( חודש) יש לי תחושה מוזרה בברך שמאל שהתחיל עם כאב חד מתחת לפיקה בזמן שנשענתי קדימה על רגל שמאל הכאב דעך, מה שנשאר זו הרגשה של ברך משוחררת (לא יציבה) והרגשת חיכוך (די חזק ) כל פעם שמיישרים את הברך (לא הרגשה של נעילת הברך). האורתופד אמר / הסביר לי שיש לי מרווח לא שווה בפיקה ואני צריך ללכת עם מגן ברך עם טבעת סיליקון. מבקש דעה נוספת? תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים