ברך לא יציבה לאחר שחזור רצועה צולבת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/06/2018 | 13:15 | מאת: אייל

שלום רב לפני כ 4 חודשים נפצעתי ואובחן לי קרע בצולבת, נזק למניסקוס וקרע חלקי ב MCL נותחתי והיום אני כשבועיים וחצי לאחר הניתוח לשחזור הרצועה הצולבת העניין הוא שאני מרגיש חוסר יציבות בברך לכיוון החוצה- כאילו הרצועה הצידית לא החלימה האם זה יתכן? האם זה קשור לניתוח? האם יכול להיות ש4 חודשים לא הספיקו להחלמה של הרצועה הצידית, שכן ברוב המקרים היא מחלימה לבד? תודה

שלום רב O'Donoghue unhappy triad מורכב משלושה דברים לעתים קרובות נוטים להתרחש בו זמנית תיאר את הפציעות כמו: קרע רצועה צולבת קידמית ACL קרע ב MCL רצועה צידית פנימית קרע במניסקוס זמן החלמה יכול להיות מפציעה זו מספר חודשים טובים , מומלץ להתיעץ עם המנתח שלך שמכיר את בדיקות ההדמיה והברך שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים