קרע acl ושחזור רצועה צולבת קדמית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/04/2018 | 00:46 | מאת: עינת

לפני כחודש וחצי עברתי שחזור acl השתל מההמסטרינג ושיוף קטן במיניסקוס,יש לי גמישות יתר במפרקים,לכן הברכיים שלי גמישות,הברך שבה בוצע הניתוח לא חוזרת להיות גמישה ואני לא מצליחה ליישר אותה כמו ברגל השנייה,האם גמישות היתר ברגל אמורה לחזור אחרי הניתוח? לפני הניתוח ביישור הרגל הייתה -5 מעלות,בכיפוף 155 מעלות

שלום רב מומלץ יעוץ רופא מנתח לשם מעקב אחר התקדמות ובקרה , לעיתים הגבלה בטווחי תנועה יכולה להיות מסיבות רבות ושונות טווחים לרוב ניתן לשפר בפיזיותריה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים