כאבים חזקים בברך שמאל+MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/03/2018 | 20:00 | מאת: yosef s

בסיכום: שבר טרביקולרי באספקט האחורי לטרלי של הטיביאל פלטו מלווה בבצקת מח עצם ללא דחיסה של הקורטקס. קונטוזיה קטנה בקונדיל הפמורלי הלטרלי באספקט האחורי. נוזל בכמות רבה תוך מפרקי. ביפרטיטה פטלה עם שינויים דגנרטיביים בפטלה ופרגמנטים הסמוכים, טנדינוזיס של הגיד ארבע ראשי אשר מתחבר בחלק הלטרלי של הפיקה. טנדינוזיס קל של הגיד הפטלרי.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים