מדועיש חזרה של הכאבים והרגישות בברך ?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/03/2018 | 08:25 | מאת: רגישות יתר + קריסת ברך חוזרת

שלום עברתי ניתוח לפני כשנה בידיוק בברך ימין ברצועה שלי הצולבת לאחר שהיה חשד לקרע עשו לי צילוק לרצועה ושיפו את המיניסקוס הפנימי , כרגע שנה אחרי בחודש חודשיים האחרונים רגישות בברך שנוגע בדברים ששם את את הברך באוטובוס וכו.. ושוב קורסת לי הברך בשלבים מה זה יכול להיות לדעתך ? וכמובן יש כאבים שמזכירים את האירוע הקודם אבל לא זכור לי שסובבתי רק קיבלתי כמה פעמיים מכה חזקה בברך ?

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי חוזר של הרופא המנתח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים