שחיקת סחוס במפרקי הברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/03/2018 | 03:57 | מאת: יעל

שלום רב. אימי בת 70 וסובלת משחיקת סחוס במפרקי הברכיים. הוזרקו סטרואידים אשר הפחיתו חלקית את הכאב. אמא מאוד לא רוצה לבצע ניתוח החלפת מפרקים. אילו פעולות/טיפולים נוספים ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב אשר מופיע בעיקר בהליכה?האם מומלץ לבצע הליכות על מנת לחזק שרירים ברגליים?האם זה יכול להקל בהמשך על הכאב?תודה מראש, יעל

שלום רב ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות כגון PRP ותאי גזע בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים