כאבים בצד ימין ירך וגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/02/2018 | 09:28 | מאת: יניב

שלום רב בן 41, עם כאבים בצד ימין באזור גב תחתון ,אגן וירך ימין. בנוסף ישנן נקישות\חריקות לא מלוות בכאב בזמן הרמת רגל ימין לא נמצא כלום בצילום רנטגן. תרופה אנטי דלקתית שניתנה ע"י האורטופד גם לא עזרה. מה זה יכול להיות?

שלום רב לרוב זה כאב מוקרן מהגב ,אם נשללה בעיה במפרק הירך . כאבי גב יכולים להקרין לצידי הירך לחלקים מהרגל או כל הרגל ואפילו להקרין למפשעה, כאבי גב לא חייבים לבוא בתור כאבי גב הם יכולים להיות בתור כאב מוקרן -רדיקולופטיה כמו שזה מכונה, ואז ישנם כאבים רק רק ברגל אך מוגדרים באופן כללי ככאבי גב, כאבי גב יכולים ליצור כבדות של הרגליים , התכוצויות שרירים ואף קושי רב בתפקוד השרירים והרגל מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים