פענוח בדיקת mri ברך ימין .

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/11/2017 | 15:21 | מאת: אדגר יצחקי

דר שלום רב. מצורף קובץ תוצאות הבדיקה שביצעתי החודש הברך ממש כואבת וננעלת לפעמים בעיקר בבוקר. מה עושים אחרי בדיקת הmri עם תוצאת בדיקה שכזאת? האם צריך ללכת לניתוח? האם ניתוח יעזור? מה הם האחוזי הצלחה לניתוח שכזה? תודה רבה על תשובתך אדגר יצחקי

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים