קריעה במיניסקוס החיצוני

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/11/2017 | 21:51 | מאת: עידית

שלום, אורתופד אבחן אצלי קרע במיניסקוס החיצוני שנעשה לפני יומיים. רשם לי טיפול של התעמלות ופיזיותרפיה ואטופן. האם אני יכולה ללכת לעבודה? האם יש חשש לקריאה נוספת של המיניסקוס כתוצאה ממאמץ הליכה (עבודתי רובה בישיבה) רב תודות על התשובה

שלום רב את השאלות צריך להפנות לרופא שבדק אותך ומכיר את הממצאים, אופן כללי קרע יכול לגדול ויכול גם שלא , עבודה היא בהתאם לממצאים הפיסיקליים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים