כאב חזק ופתאומי בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/03/2013 | 22:04 | מאת: רחל

שלום רב, שמי רחל, לפני כשעתיים החלו לאמא שלי (בת 50) כאבים עזים בפתאומיות בברך שמאל. הכאב הינו רצוף, בכל מצב, כשהיא מזיזה את הרגל וגם כשלא. היא בקושי מצליחה ללכת ומתפתלת מרוב כאבים. לפני כחצי שעה הבחנו שהחלק העליון של הברך התנפח מעט. עד היום לא היו לה בעיות בברכיים כלל ואין לה נטייה לדלקות. חיממנו את הברך בעזרת קריות וגם מים חמים אך הכאב לא נסוג. כיצד אפשר להקל על הכאב? האם יש לנסוע למיון במקרה שהכאב ממשיך ואף מחמיר? אשמח מאוד לתשובה במהרה!!! תודה רבה, שבת שלום

שלום רב כאבי ברכיים יכולים להיות מסיבות רבות, עדיף לפנות בכל מקרה בתחילה ליעוץ רפואי לשם תכנון המשך בירור ואבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים