הצטברות נוזלים גדולה בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/08/2017 | 22:23 | מאת: רונה

בעקבות הצטברות נוזלים גדולה בברך שרק מחריפה עברתי MRI שבו נמצא לזיה אוסטאוכונדרלית (6 ממ) בפסט לטרלי של ההפטלה, שחיקה בעובי מלא של סחוס מפרקי, בצקת סבכונדרלית נוזל בכמות גדולה תוך מפרקי ובעיקר סופרה פטלרי, מניסקוס לטרלי מעט אקסטורטד עם שינויים ניווניים בעיקר בקרן הקידמית. אציין שאני לא חווה כאבים כמעט רק נפיחות גדולה. שאלותיי- 1. מה הפירוש של הלזיה, השחיקה בעובי מלא והניוון של מניסקוס לטרלי? 2. מה אפשרויות הטיפול בנוזל שממשיך להצטבר ובכלל בבעיות הנ״ל? תודה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך סחוס הינו דמוי זכוכית המצפה את קצה העצמות, קצה העצמות שבו נפגשות שתי עצמות וישנו תנועה נקרא מפרק , שחיקה בעובי מלא של סחוס מפרקי-ככל הנראה מדובר בשחיקה של מפרק הברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים