התנגשות ברכיים באמצע אימון כדורגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/07/2017 | 08:12 | מאת: יועד שטרקי

שלום אתמול באימון כדורגל בעטתי עם רגל ימין ובטעות ברך שמאל התנגשה בברך ימין.מה זה יכול להיות.חשוב לציין בברך ימין יש לי שחיקת סחוס.יש קצת כאב אין קושי להניע את המפרק אין חום בברך.

שלום רב באם אין כאבים במקום החבלה כככל הנראה אין צורך לעשות דבר באם כואב יש צורך בצילומים ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך ובטיפולים בקישורים הבאים ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים