חשש לקרע במיניסקוס ראיתי אורטופד כללי וזה מה שהוא אמר לי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/07/2017 | 12:58 | מאת: יוני

היי קוראים לי יוני אני נפצעתי לפני שבוע וחצי במהלך משחק כדור סל רצתי לפס להציל כדור נעצתי אם הכף רגל ברצפה ושאר הגוך המשיך מהתנופה ויש לי חשד לקרע במיניסקוס הברך שלי ננעלת מידי פעם בעיקר לאחר כיפוף ממושך ומשתחררת על ידי קליק ממש ממש כואב יש לי תור לרופא מחר..... רציתי רק לשאול האם הקליקים האלה מזיקים למיניסקוס אחרי כל קליק יש לי כאב עצום בברך ועדיף לי לעבור לקביים בינתיים ולהימנע מיישור הרגל ומהקליקים? או שזה לא כזה נורא, אשמח אם תענו לו מהר (פשוט אני לחוץ) בתודה מראש יום טוב שיהיה לכם....

שלום רב קשה לקבוע ממה שכתבתה , אבל באופן כללי כל דבר אשר גורם לכאב אינו רצוי ולא תקין , באם ישנם כאבים מומלץ מגן ברך תרופות נגד כאבים ומעקב אורתופד מטפל בברכה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים