קליקים במפרק הירך והיסטוריה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/07/2017 | 08:59 | מאת: רעות

שלום רב, אני בת 25, כשנולדתי סבלתי מבעיות במפרק הירך, בעיקר ירך שמאל. הייתי תקופה בגבס, תקופה ברצועות ותקופה עם רגליים קשורות באוויר. כל זה נמשך בערך עד גיל שנה וחצי. ההורים שלי לא יודעים להגיד מה בדיוק היה לי אבל זה מה שהם זוכרים . בשנתיים האחרונות יש לי קליקים בולטים במפרק ירך שמאל. בהתחלה זה היה רק בטיפוס מדרגות וכעת גם בהליכה רגילה . אין כאבים. יש גם קליקים שנשמעים היטב במפרק כף הרגל כשאני יורדת מדרגות. הביקור האחרון שלי אצל אורטפד היה בשנת 2010 בגלל עקמת והוא היה מאוד לא נעים וכעס עליי שלא טיפלתי לפני. האם הקליקים האלו בירך דורשים אורטופד או שזה סימפטום שאפשר להתעלם ממנו ולחיות איתו ? תודה רבה

שלום רב ככל הנראה היה לך חוסר התפתחות של האגן בגיל הילדות דורש זה מעקב , יכול זה ליצור בעיות סביב מפרק הירך בגיל הבגרות עד אפילו שחיקה של מפרק הירך מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים