פענוח בדיקת mri לקרא במיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/06/2017 | 09:49 | מאת: ביטון משה

שלום ובוקר טוב עשיתי mri לבדיקת קרע במינסקוס מהממצאים הם: מושגים אות חריג אנכי בהיקף הקרן האחורית של במינסקוס המדיאלי , הממצא עשוי להחשיד לקרע פריפלי ( חתך סניטלי 22 סדרה 501)( חתך קורונלי 20 סדרה 701) המיניסקוס הליטרי מודגם תקין המנגנון המיישר נמצא תקין סחוס הפיקה שמור הודגם נוזל תוך פרקי בכמויות פיזיולוגיות ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטאלית האם הקרע הוא וודאי לתשובתכם אודה תודה והיום טוב

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.Co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים