פציעה של ברך ימין עם גולה שזזה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/05/2017 | 21:57 | מאת: עדי

שלום הבת שלי מתעמלת קרקע . סובבה את הברך באחת הקפיצות. נחתה לא טוב. עשינו צילום רנטגן ונבדקה עי אורטופד שאמר כי הכל נרטה תקין ורק מתיחה של הרצועות. כבר כמעט שבועיים אחרי. . עדין כאבים ויש לה מעין גולה שעוברת ממקום למקום בתוך הברך. מה זה בדיוק ומה עושים. תודה . עדי

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים