בירכיים כואבות, בצקת ונפיחות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/04/2017 | 20:04 | מאת: יוכי

ד"ר בנדר שלום רב, אני בת 64, גובה 1.60, משקל 57. אני סובלת מכאבי שתי הבירכיים. יש בשתי הבירכיים בצקת, נפיחות ובליטה כמו כדור בבריכיים הקדמיות. אין לי בעיה ללכת מהר מאוד, לרוץ, לעלות מדרכות. הכאבים בעת ירידה במדרגות. כמו כן, אם התכופתתי, איני מסוגלת יותר לקום אלא רק אם אני תומכת בשולחן, כסא, דלת, ולא באופן ייזום ובקלות. הוצע לי זריקות שאני מסרבת בכל תוקף. [פוחדת מזריקות]. נאמר כי יש לי מים בבירכיים. לא טיפלתי ולא עשיתי דבר. היש מצב שאפשר ל"חסל" את הבצקת והנפיחות? יש פיתרון שאפשר לקום ללא עזרה? תודה רבה מראש!

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך שינויים ארטריטיים או ניווניים משמעם שינויים שחיתקיים , ניתן להתעדכן על שחיקה של ברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג ובנוסף בשאלות ותשובות שחיקה של מפרק הברך יכולה לכלול גם שינויים במניסקוסים ובגידים כולל קרעים שלהם החלטות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה פיסיקאלית ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים