קנקים בברכיים לתינוקת בת 11 ח

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/03/2017 | 06:48 | מאת: כרמית

הבת שלי בת 11 חודש בזמן האחרון יהתחילו לה לצאת מהברכיים קנאקים /רעשים מהברכיים אני חושבת שזה כואב לה למרות שלקחתי אותה לרופאת משפחה ואמרה שזה כלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לכאב בקנקים בגיל הזה ? ומה אפשרות טיפול שיעבור

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , יש צורך לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים