אזור הTT בולט לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/03/2017 | 23:04 | מאת: אנאבל

ללאחר תאונה עם פציעה בברך, הבחנתי שהטיביאל טוברוסטי שלי בולט יותר מבעבר (במקרה היה לי צילום של האזור כמה שבועות לפני הפגיעה). האם זה משהו שאמור לחלוף ולחזור למצב הטבעי? נאמר לי כי ע"פ צילום xr אין שברים .

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים