נעילת ברך וקנאק חזק לאחר מכן

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/03/2017 | 02:42 | מאת: אדם

שלום רב, כאשר אני יושב בישיבה מזרחית, לעיתים אני מרגיש לחץ אדיר בברך שמאל עם כאב חזק, אני מיד מיישר את הרגל עד שיוצא קנאק חזק וכואב מאוד. רק לאחר יציאת הקנאק יש הקלה והברך חוזרת למצבה הרגיל. חוץ מהמקרה הנל לא מרגיש בעיות עם הברך. האם יש מה לדאוג?

שלום רב צריך קודם להבין מה מקור הקנאקים בגיל צעיר יכול להיות והמקור הינו מנח לא תקין של פיקה ביחס לברך, מומלץ לפנות לבדיקה רפואית, קנאקים גם יכולים להיות עקב מבנה לא תקין של המניסקוס הנקרה מניסקוס דיסקואידלי , וביבות רבות אחרות , לרוב באם זה לא מלווה בכאב -לרוב אין צורך בהתערבות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים