דלקת בגיד בברך וטיפול בארקוקסיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/01/2017 | 11:50 | מאת: יוסף

שלום, לפני שלושה שבועות הייתי בחו"ל עם בת זוגי, והלכנו המון ברגל (100 ק"מ במצטבר בשבוע אחד). בעקבות כך התפתחה דלקת בגיד בברך אצל בת זוגי. רופא אורטופד שביקרנו נתן מרשם לארקוקסיה 90 מג למשך 21 יום. היום זהו יום 10 לטיפול בכדורים. ויש שיפור ניכר מאוד במצב, כבר אין כאבים בכלל. האם מומלץ להמשיך ליטול כדורים או להפסיק? בת זוגי בת צעירה ובריאה בדרך כלל, אני לא רוצה שתקח סתם את הכדורים. תודה רבה

שלום רב טיפול אנטי דלקתי לרוב מטופל בין 10 ימים לשבועיים , אך ישנם מחלות לדוגמא ארטירטיס ראומטואידית אשר הטיפול לעיתיים יכול להיות ארוך מאוד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים