כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/02/2013 | 18:27 | מאת: אל

לפני שבועיים חשתי כאבים מהלך ריצה בברך ימין, כאבים חזקים שאילצו אותי להפסיק את הריצה, לאחר שבוע של מנוחה ניסיתי שוב לרוץ והכאבים חזרו מיד. פניתי לאורטופד ששלח אותי לאולטרסאונד, ממצאי הבדיקה להלן : להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד: ברך ימין גיד קוודריצפסט – ב.מ.פ. ב.מ.פ. - LATERAL AND MEDIAL – RETINACULUM גיד פטלרי – ב.מ.פ. ב.מ.פ. -LCL ב.מ.פ. – MCL בורסה סופרה-פטלרית – הודגם נוזל בלתי צלול בכמות חריגה. בורסה פטלרי – אין עדות לנוזל . הדגמה תקינה, אין עדות לנוזל סביבו. - PES ANSERINUS אזור פופליטאלי – לא הודגמו שינויים פתולוגים ,אין עדות לציסטה ע"ש בייקר . לאחר שהכאב לא עבר שלחו אותי לMRI לברך, גם ממצאי MRI לא מראים כל ממצא לא תקין, אמרו לי לנוח ולחזור לרוץ. חזרתי לרוץ ושוב אותו הכאב חזר, חזק מצד ימין של הברך, שמקרין לברך. אני ממש מודאג, האם יכול להיות שאלו הנעליים ? איזה עוד בדיקות אפשר לנסות ? אני מיואש ודי חושש... מה עושים ?

בברכה ממה שכתבת לא ניתן להבין מה הבעיה במדויק אבחון באורתופדיה עושים לארח קבלת היסטוריה מלאה, בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים