ניתוח ארטרוסקופיה ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/01/2013 | 01:10 | מאת: גלית

שלום דר' נכבד לפני כשבועיים עברתי אוסטאופלסטיה של AIIS נמוך ושל מעבר ראש צוואר באיזור באיזור שהיה בו CAM ותפירת הלברום חזרה מתי אוכל לנוע בלי ההליכון יש לציין כי הנני מרגישה טוב ויכולה לדרוך היטב תודה על עצתך בנושא

שלום רב עליך לפנות לרופא המנתח בנוגע לפרוטוקול שלו אחרי ניתוח עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים