זיהום או דלקת ?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/01/2013 | 08:46 | מאת: יוסי

1.שלום רציתי לישאול על סיכוי לקבל דלקת וזיהום במפרק הברך עקב החדרת מחטים סטריליות ללא חיטוי בטיפול כולשהו. לברך מתחת לפיקה בצד השמאליי שלה( היכן שיש מרווח כזה במגע תחושה של שריר כאשר הברך מיושרת ) ומעל הפיקה של ברך שמאל חשוב לציין שיש לי כאבים אך ללא סימנים של נפיחות או אדום באזור 1.מהם הסימנים לדלקת בברך ? חשוב לציין שאין לי נפיחות או אדום באזור ... 2. האם זה אזור של רצועות ומה הסיכוי לקרע או פגיעה בהם מדקירות של מחט ? 3. איזה בדיקות כיום קימות בשביל לאושש את חששי מפני זיהום או דלקת בברך כנל לגבי רצועה שנקרעה בברכה תודה רבה .

שלום רב 1. סימנים לזיהום הם אודם נפיחות חום וכאבים גוברים בדרך כלל 2. יש לשאול את הרופא המזריק איזה אזור זה, זריקה ברוב המקרים המוחץ אינה יכולה ליצור קרע בגיד 3. הבדיקה הכי טובה היא להיבדק ע"י הרופא אשר הזריק את הזריקה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים