כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/01/2013 | 17:58 | מאת: שיר

שלום רב, אני בת 36. לפני כחצי שנה ילדתי את בני וכחודש לאחר הלידה החלו כאבי ברכיים במהלך פעולת ישיבה/קימה/כריעה. אני מניחה שמה שגרם לכך הוא הצורך להתיישב ולקום עם התינוק (ששוקל כבר 8 קילו). הכאבים זהים בשתי הברכיים והם קיימים גם כשאני מתיישבת או קמה ללא התינוק. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לטפל? יש לציין כי לפני כן לא סבלתי מעולם מכאבים בברכיים. כמו כן, האם אני יכולה להמשיך לרוץ (אני לא חשה כאבים בריצה)? תודה, שיר

שלום רב עליך לפנות ליעוץ רפואי אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים