שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/12/2012 | 08:08 | מאת: רחל

שלום היתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי שחיקת סחוס, אני אחרי ניתוח של השתלת עצם וסחוס שנעשה לפני שנתיים. הרופא שלח אותי לצילום m.a.r האם אני אצטתרך לעבור ניתוח להשתלת סחוס מהו בדיוק הניתוח ומשך החלמתו ואישפוזו? והאם הוא יותר מסובך מהוצאת ברגים מהברך כמו שעברתי?

שלום רב החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני ניתן להחליט לאחר קבלה של היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה באופן כללי פגמים סחוסיים רבים –משמעם שחיקה של הברך ואינם מתאימים להשתלת סחוס, פגמים סחוסיים בודדים וממקודים יכולים להתאים להשתלת סחוס על פי ממצאי ההדמיה והבדיקה ניתן לתכנן את הטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים