גלי הלם לירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/12/2012 | 16:07 | מאת: גל

בת 53.סובלת ממפרק ירך בעייתי עקב לוקסציה מלידה.בינתיים פוחדת לנתח.סובלת מכאבים במפרק בכניסה למכונית ובירידה במדרגות. האם קיים טיפול בגלי הלם לירך שיכול להקל עלי את הכאבים? תודה.

שלום רב טיפולים ניתנים בהתאם לממצאי הבדיקה הפיסיקלית ועיון בצילומים טיפולים משלימים יכולים להיות מגוונים, הספרות הרפואית אינה חד משמעית בנוגע לטיפולים אלה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים