כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/12/2012 | 10:53 | מאת: שרון

אני בת 18,מזה כחצי שנה סובלת מכאבים במפרק הירך הימני,במאמץ פיזי הכאב מוקרן לכל הרגל עד כף הרגל. לעיתים הכאב כרוני ובלתי נסבל,יש לי מגבלה תנועתית קלה ,ובקימה מישיבה המוגבלות התנועתית בולטת ב4 צעדים ראשונים. רקדתי כ9 שנים.. האם קיים קשר? ומה יכולות להיות הסיבות לכאב?

שלום רב מכיוון שכאבים סביב מפרק הירך יכולים להיות גם כאבים מוקרנים מהגב, ומכיוון שכאבים סביב מפרק הירך יכולים לנבוע מסיבות רבות, יש צורך ביעוץ אורטופדי -בדיקה פיסיקלית מקיפה, קבלת היסטוריה רפואית מקיפה ועיון בבדיקות ההדמיה בכדי לתכנן המשך בירור/טיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים