יש פתרון לסוכרת לא מאוזנת?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

12/12/2010 | 16:46 | מאת: רוני

שלום, אני עם סוכרת מסוג 2 כ4 שנים, עם כדורים אך לא מצליח לשמור על איזון הסוכר בדם, איך הרפואה הסינית יכולה לעזור לי?

רוני שלום רב אתה לא לבד עם חוסר איזון הסוכר, הרבה מאוד סוכרתיים מתקשים ליצור איזון, ברפואה הסינית הצטבר ידע רב בטיפול בסוכרת, למרות שחולי סוכרת סובלים מאותה המחלה הם סובלים מבעיות שונות ובידי הרפואה הסינית לבצע אבחנה מבדלת וטיפול בהתאם. לדוגמא יש לי שתי מטופלות עם סוכרת לא מאוזנת, האחת רזה מאוד, חלשה מאוד, עם יובש בפה ושנייה מלאה, סובלת מעצירות, הזעות לילה ועוד, שתיהן קיבלו כדורים לאיזון הסוכרת ללא הועיל. האבחנה והטיפול שביצעתי היו שונים בהתאם, התופעות מהן סבלו עברו וכמובן שהסוכר בדם גם התאזן.

15/12/2010 | 11:40 | מאת: דורית גולד

בבקשה תספר איך הצלחת לעזור לשתיהן.

15/12/2010 | 11:40 | מאת: דורית גולד

בבקשה תספר איך הצלחת לעזור לשתיהן.

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת