נוירופתיה לא מסוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

05/03/2012 | 10:08 | מאת: נירה

שלום, הרופא אומר שיש לי נוירופתיה, ואין לי סוכרת. אני סובלת מבצקות וכאבים ברגליים, המפריעים לי בעיקר בערב ובלילה. איך רפואה משלימה יכולה לעזור לי? נירה

נירה שלום רפואה משלימה ורפואה סינית בפרט יכולים לעזור לכאבים נוירופתיים על רקע סוכרת וגם ללא. סוג הכאבים הנוירופתיים מוכר ברפואה סינית אלפי שנים והתפתחו דרכי אבחנה וטיפול בהתאם. ברפואה סינית בנוסף לבדיקות EMG, דופלר ודם, ישנה אבחנה מבדלת בכאבים, למשל אם הם מורגשים יותר בלילה או בבוקר, הרגשה של שריפה או קור, אם הרגליים כבדות, בצקות ועוד. בהתאם לאבחנה נעשים סדרת טיפולים הכוללים עיסוי, דיקור, צמחי מרפא, תזונה מתאימה. בברכה אורי פוביצר 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת