האם אני חולת סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

13/09/2011 | 09:19 | מאת: miri

שלום רב, היה לי בהריון סוכרת הריונית עם אינסולין עם סיום ההריון הערכים בצום היו בסביבות ה 105 וha1c =5.6 בבדיקת דם שעשיתי לאחרונה הערך היה115 והמוגלבין מסוכרר של 6 האם אני נחשבת לסוכרתית?או טרום סכרת ? האם זה הפיך? מה אני יכולה לעשות כדי להעלים אותה בכלל? ושאלה נוספת אם במקרה אני נכנסת בערכים אלו להריון האם זה בסדר או שצריך לקחת כדורים?

מירי שלום רב קודם כל מצטער על החזרה המאוחרת הייתי בהשתלמות בבית חולים בסין, לא ברור לי האם הבדיקת דם האחרונה נעשתה בצום. במידה ונעשתה בצום יש סיכוי שיש לך טרום סוכרת, בכל אופן ההגדרות פחות חשובות, על פי ההריון האחרון והבדיקה עכשיו יש לך נטייה לסוכרת אך אין זה אומר שתסבלי מכך כל החיים או שזה ישפיע על ההריון הבא הדבר תלוי בך, יש לעשות מאמצים לאזן את רמת הסוכר לפני ההריון הבא. למרות שנשים רבות סובלות מאותה התופעה, סוכרת הריון, הן סובלות מתופעות שונות, יש להן מבנה גוף שונה, אורח חיים שונה ולכן ברפואה סינית הטיפול בסוכרת הריון ובכלל מותאם לכל אחת אישית.את מוזמנת להגיע לטיפול ולרכוש הרגלים נכונים לשמירה על איזון ובריאות מיטבית המותאמים לך. בברכה אורי 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת