חום גבוה הולך וחוזר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

03/01/2011 | 23:55 | מאת: עמי

שלום לבני בן שנתיים יש חום גבוה 40+ מזה תקופה ארוכה של שלושה חודשים עם הפסקים של בין יומיים לשבוע והחום נמשך יותר משבוע ימים, יש לציין שעברנו אישפוז של 4 ימים בהם בוצעו בדיקות דם ושתן (ברוכונסקופיה, תרביות וכו') אך ללא ממצאים. כעת אנו ממשיכים טיפול אצל רופא המשפחה ללא שום כיוון . יש לציין כי בני עבר ניתוח היפוספדיאס באוגוסט האחרון ,הרופאים אינם מקשרים בין המקרים. יש לילד תופעות לפעמים במהלך השינה בזמן שיש לו חום הוא "מתקפל" על 4 ולאחרונה מתלונן על כאבים לפעמים בבטן ולפעמים בחזה, האם יש לקשר בין הענינים ומה ניתן לעשות עוד בעניין? תודה

שלום, קשה לדעת מה יש לילד מבלי לבדוק אותו. בנוסף הוא היה באשפוז ולא מצאו משהו מיוחד. יתכן ומדובר במחלות וירליות חוזרות עקב ההפסקות שיש בין ארוע אחד למשנהו. האם בדקו אפשרות של מחלת הנשיקה?

05/01/2011 | 17:57 | מאת: עמי

כן, בדקו חשד למחלת הנשיקה אך ללא ממצאים. האם יש משהו אחר שנית לבדוק ? תודה

24/07/2019 | 07:56 | מאת: רות

שלום. בן שנה וחמישה חודשים אירועי חום תכופים מאד במשך תקופה ארוכה בחלקם פירכוסים. בדיקות דם ושתן וכן גופניות כלליות תקינות לחלוטין. האם כדאי לפנות למומחה למחלות זיהומיות בילדים או כיוון אלרגי או אוטואימוני? תודה

מנהל פורום חום אצל תינוקות