טריגונוצופליה שבוע 31

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

04/12/2019 | 21:18 | מאת: אלמונית

שלום רב, הייתי היום בסקירה מכוונת לראש לאחר שבהערכת משקל נצפה מבנה ראש לא אופייני. בממצאים התגלה מבנה ראש טריגונוצופלי ומרחק בין העיניים שמתאים לשבוע 25. הומלץ על ייעוץ גנטי ומי שפיר. האם יש סכנה בבדיקת מי שפיר בשבוע זה? האם יש סיכון בלידה של מבנה ראש כזה - בין אם לאימא ובין אם לעובר? אני לחוצה מאוד ולא מבינה האם מדובר במשהו קוסמטי או יותר מזה חלילה, ויש לציין שעד כה כל הבדיקות והמדדים היו תקינים. האם יכולה להיות טעות באבחון והעובר למעשה בסדר גמור או שאין לסמוך על זה?

שלום, אין סכנה בביצוע מי שפיר אך את כל השאלות ששאלת יש לשאול את היועץ הגנטי ואת הגינקולוג שלך.

מנהל פורום חום אצל תינוקות