כתמים אדומים בעור שבאים ונעלמים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

10/09/2019 | 13:06 | מאת: שני

לילדה שלי לפני חודש וחצי התחילו להופיע כתמים אדומים בעיקר באזור הרגליים שמלווים בבכי רב. האדמומיות נעלמת ממש אחרי כמה שניות או דקות אך זה חוזר כמה פעמים ביום (לרוב בשעות קבועות). זה מופיע ככתם או כפס עבה ברגל בצבע אדום בוהק והכפות רגליים אדומות וחמות עם נקודות אדומות. היינו אצל רופאי ילדים ומומחה עור כולם טוענים על סמך תיאור ותמונות שמדובר בהרחבה של כלי דם. האם זה משהו שאמור כל כך לכאוב? הילדה סובלת מזה ומפחדת שאנחנו מפספסים פה משהו! כבר לא יודעים מה לעשות ולאיזה רופא ללכת! מותשים בבקשה תעזרו לנו ואם אפשר גם להרגיע. תודה!

שלום, לא ראיתי את הממצאים אך זה יכוןל להתאים לתגובה אלרגית הקרויה אורטיקריה וזה אכן מכאיב אדום ונעלם כמו שזה בא.

מנהל פורום חום אצל תינוקות