חום תינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

02/03/2019 | 10:29 | מאת: מורן

בוקר טוב הבת שלי מזה שבוע עם חום. זה התחיל בשישי שעבר עלה לה החום נתנו תרופה למחרת לא היה חום. שוב ביום שני חום שלישי לא היה חום ומיום רביעי בערב עד היום חום כל 6 שעות גבוה. עשינו צילום חזה ובדיקות דם שיצאו תקינות. האם יש סיבה לדאגה? האם ויראלי כל כך הרבה זמן? אודה להתייחסותך. שבת שלום

שלום, בהחלט מחלה וירלית יכולה להיות מאד ממושכת. אם נבדקתם מספר פעמים ולא נמצא כל דבר חריג הרי להמתין בסבלנות וזה יעבור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות